Tester 

Gör mätningar och tester för att hålla motivationen på topp.

Tester

Att göra tester ger dig motivation och ett kvitto på att träningen fungerar. Mäter man inte är det svårt att veta. 

MeScan - I MeScan mäter du din kroppssammansättning men även bland annat hjärtrytm, syresättning, vilopuls och cellfitness. Alla behöver feedback och det får du på ett enkelt sätt i MeScan eftersom du gör testet på egen hand och ser sedan dina mätningar i appen Vicoach. 

Första mätningen bjuder vi dig som medlem på Form på. Säg till i receptionen så fyller vi på ditt kort/armband. Därefter kan du fylla på med 1, 6 eller 12 klipp. Vi rekommenderar dig att du gör en MeScan 6 - 12 ggr/år för att se att du är på rätt spår. I 6 och 12 klippspaketen ingår 15 minuter med en personlig tränare för att du ska få hjälp att gå igenom resultaten eller om du har frågor. Du bokar tiden i receptionen.

Innan din första mätning laddar du ner appen Vicoach och skapar ett konto. Scanna QR-koden för att ladda ner Vicoach 


Milonizer - I Milonizern mäter du, balans, rörelseförmåga, reaktionsförmåga och spänst. Milonizertest ingår när du lägger till Milon på ditt medlemskap men du kan även köpa dem separat. 

Inbodytest - Är en kroppssammansättnings mätning där du får reda på hur kroppen mår. Att starta sin träningsresa med ett inbodytest ger dig motivation på vägen. Inbodytest gör du tillsammans med vår personal och bokas i receptionen.


QR kod ViCoach