Milon

Enkelt, effektivt och säkert

Nya Milon Care

Vår Milonavdelning består av två cirklar. Milon är en Cirkelträning där du första gången får en installation av din Milon coach. Ni bestämmer tillsammans dina mål och lägger upp din Milon resa efter dem. Milon är enkel, säker och effektiv träning.

ENKELT – Du inte behöver komma ihåg inställningar och vikt, maskinen gör det åt dig.

SÄKERT – Du kommer alltid sitta rätt då maskinerna är inställda efter dig. De har start- & stoppläge som gör att du aldrig kan gå för långt i en rörelse, säker träning.

EFFEKTIVT – Ett varv tar endast 17,5 minut! På den tiden har du tränat igenom hela kroppen, både styrka och kondition. Du jobbar både koncentriskt och excentriskt (motstånd åt båda hållen), vilket innebär att du ökar träningseffektiviteten med 40%.

 Att träna i Milon passar alla, både dig med och utan erfarenhet från gymträning. 

HUR GÖR JAG FÖR ATT BÖRJA MED MILON?

Boka en tid för Miloninstallation i receptionen och lägg till Milon på ditt medlemskap.

Träffa din Miloncoach och gör tester i Milonizer och installation i maskinerna.

Allt sparas på ditt kort/armband, nu är det bara att köra!


Forms träningsplan i Milon för garanterat resultat!

För att träning ska ge resultat behöver man göra förändringar. Det hjälper din coach dig med i Milon.

När du tränar i Milon behöver du inte själv höja vikten i styrkemaskinerna. Svara på om det var lätt eller tugnt när du tränat en maskin så kommer vikten regleras.  Din Träningsplan kommer ändras efter hur många gånger/hur ofta du tränat. Muskler vänjer sig vid en vikt snabbare än vad senor och ligament gör och genom att kolla på båda parametrarna vet vi när både muskler, senor & ligament är redo för en viktökning.


Detta ingår när du tränar i Milon:

⁃ Forms träningsplan för Milon.

 ⁃ 2 Inbody-vägningar/år.

 ⁃ Tillgång till vår Milon-coach som flera gånger i veckan finns i cirkeln för att pusha & peppa dig i din träning.


Prova Milon


Vi har regelbundet prova på i Milon

Ibland vill man prova innan man bestämmer sig.  Då är du välkommen på Milon Prova på. Prova på tillfällen lägger vi ut på Social Media och under fliken aktuellt här på hemsidan. 
Du behöver inte vara medlem på Form för att komma och prova. Ingen anmälan krävs till dessa tillfällen det är bara att dyka upp.