Bli medlem hos oss

Vi hjälper dig att bli regelbunden i din träning

Bli medlem och träna hos oss

Välkommen till våra tre träningsanläggningar och padehall i Visby. 
Att bli medlem hos oss är enkelt, besök oss under våra bemannade tider eller kontakta oss så bokar vi in en kostnadsfri Personlig Hälsoplan. På en Personlig Hälsoplan går vi igenom vilken typ av träning som passar dig bäst, presenterar hela vårt utbud och tar en rundtur i våra lokaler. Du får även tips och förslag på hur du kommer i gång, skapar kontinuitet i din träning och fortsätter vara motiverad med din träning i många år.

I medlemskapet ingår gymträning på alla anläggningar. Vi har över 100 gruppträningspass i veckan och de ingår också i medlemskapet. Dessutom ingår Form Start, som är två träffar på 45 minuter med en personlig tränare.

Genom att fylla i och skicka detta formulär godkänner jag att Form sparar och hanterar mina personuppgifter. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.


Tillfälligt besökande

Bor du inte på Gotland och bara är temporärt på besök behöver du inte missa din träning. Du kan lösa en engångsträning under våra bemannade öppettider.
 
Vi har även andra alternativ som passar dig som är tillfälligt på besök. Prata med vår personal i receptionen så hjälper de dig att ta fram det bästa alternativet för dig. Är du här mellan Maj - Augusti gå in under sommarkort.

 Varmt välkommen!