Gymträning

Tre gym med redskap och maskiner i toppklass.

Gymträning

Vi har välutrustade gym på alla våra 3 anläggningar.
Moderna träningsmaskiner och redskap för att möta olika träningsbehov.

Form Visborg har störst yta för gymträning med både fria vikter och maskiner. Det finns en serie för ben och rumpa, där hipthrusters är en av de mest populära maskinerna. På konditionsavdelningen kan du logga in dig med MyWellness för att följa din träning i appen och spara dina träningspass, självklart finns Youtube, Netflix mm på alla konditionsmaskiner. I Teambeats rummet kan du träna på egenhand när det inte är klasser eller PT lektion.

Form City har en härlig nattklubbskänsla och är utrustat med ett brett utbud av konditionsoch styrketräningsmaskiner, inklusive löpband, crosstrainers, trappmaskiner, roddmaskiner, viktbänkar, skivstänger och hantlar. Det finns också olika typer av träningsredskap som används för funktionell träning, som kettlebells, medicinbollar och TRX-band.

Form 24 är öppet dygnet runt och ger dig en frihet att träna precis när du vill. Här finns gym och konditionsutrustning med allt du behöver. Fria vikter, maskiner och funktionella redskap. Många väljer att träna på Form 24 för att det är så ”tillgängligt”. 

Form Gotland erbjuder också personlig träning för dig som vill ha mer individuell uppmärksamhet och anpassad träning. Personliga tränare kan hjälpa dig att sätta upp realistiska mål och utforma träningsprogram som är skräddarsydda för dina behov och förutsättningar.

Sammanfattningsvis erbjuder gymträningen på Form Gotland en mångsidig och anpassningsbar träningsupplevelse. Med moderna träningsmaskiner och personlig träning finns det möjligheter för dig som medlem att nå dina träningsmål och förbättra din hälsa och fitness.

Teambeats

Är HIIT, högintensiv intervallträning, där du med fördel använder pulsband. Vi tränar i Teambeatssalen där vi har utrustning som är anpassad till klassen. Här coachar vi dig i en mindre grupp i stationsträning. Dina resultat kan du följa i Mywellness appen som ger dig motivation och dina resultat svart på vitt. 


Vett & etikett i gymmet

Träna i rena kläder lämpade för inomhusträning och använd inomhusskor. Det är inte tillåtet att träna i bar överkropp/sport-bh eller barfota på grund säkerhet och hygienskäl. Ställ alltid tillbaka redskap du använt på sin plats. Tänk på att inte använda starka dofter/parfymer för allas trevnad.


Bli medlem och träna hos oss