Om oss

Ett medlemskap – fyra anläggningar

Form Gotland - Träning i världsklass

Vi är ditt bästa val om du vill satsa på dig själv och din hälsa.


Form Gotland grundades 2006 under namnet Form Fitness. 2010 öppnade Form Visborg, vilket ledde till namnbytet. Form Visborg följdes sedan av Form 24 och år 2014 tillkom Form City. Senaste tillskottet är Form Padelcenter som öppnade dörrarna 2021.

Form levererar ett brett utbud av träning till hög kvalitet och kännetecknas av en trevlig atmosfär, personlig service och välutbildad personal. Vi vill ge dig en upplevelse när du kommer till Form, och att sprida glädje och energi är viktigt för oss.

Vår uppgift är att ge våra medlemmar kunskap, verktyg och mod till att göra en hälsosam förändring i livet. Vi vill ge våra medlemmar nya varaktiga hälsosamma vanor. För att göra det krävs det att vi är engagerade, följer upp och håller vad vi lovar.

2023-01-30

Vårt budskap

Att kunna förmedla att vi erbjuder mer än bara träning, det är ett helhetstänk – en livsstil.

2023-01-30

Vårt mål

Att ligga steget före, inspireras av trender och förändra vårt utbud så att vi och vår personal hela tiden utvecklas.

2023-01-30

Vår mission

Att inspirera människor i sin träning och att sprida glädje, energi samt träning i världsklass är vår mission.

Vi erbjuder ett helhetsperspektiv

Med hjälp av engagerade och kunniga instruktörer vill vi ge förutsättning för hälsosammare liv.

Tydlig målbild

Skapa en tydlig målbild för våra medlemmar.

Anpassad träning

Erbjuda en personlig träning till varje medlem.

Licenserade PT

Tillhandahålla professionella välutbildade PT.

Personlig hälsoplan

Varje medlem ska inledningsvis få en personlig hälsoplan.

01

Vi som jobbar här

Oavsett vem du än träffar på hos oss så strävar vi efter att du ska känna dig välkommen och ge dig den bästa servicen.  Här kommer du att finna en kamratlig och trivsam stämning. Bland vår personal hittar du givetvis oss ansvariga och alla som tar hand om dig i receptionen. Men även personliga tränare, medlemsrådgivare och sist, men absolut inte minst, alla som jobbar hårt för att hålla lokalerna rena och fräscha.

02

Jobba hos oss

Vi på Form Gotland älskar träning! Vår ambition är att sprida träningsglädje till alla vi möter. Genom att ha rätt kunskap, mycket energi och stort engagemang kan vi få fler att träna och få en bättre hälsa.

Vill du arbeta och verka i ett företag som levererar kundservice och träning i världsklass? Om du är en person som älskar träning precis som vi och är en bra kamrat till både anställda och våra kunder så kan vi vara företaget för dig. För här ser vi laget före jaget och vi bjuder på oss själva för att alla ska kunna ha roligt. Känner du att du vill bli en del av vårt härliga team på Form Gotland fyll i formuläret under fliken Jobba hos oss.

03

Vi söker alltid efter professionella och engagerade instruktörer

Här på Form Gotland vill vi sprida glädje och energi som kan inspirera människor att träna och leva mer hälsosamt. Därför ser vi det som vår mission att leverera gruppträning i världsklass. Har du samma drivkraft och älskar träning så sök till vårt gruppträningsteam. Vi ser gärna att du har utbildning och erfarenhet att inspirera på gruppträningsklasser. Fyll i formuläret under fliken jobba hos oss.

Bli Medlem

Vare sig du är motionär eller elitatlet är Form Gotland något för dig. Här får du tillgång till fyra träningsanläggningar och kan träna när du vill på dygnet. Vill du träna i grupp eller tillsammans med en PT är detta gymmen för dig. Varmt välkommen till oss på Form Gotland.