TeamBeats

All träning du behöver på 45 minuter

Välkommen till TeamBeats!

Form Gotland är stolta att få presentera ett nytt träningskoncept TEAMBEATS.
Vi är redo att hjälpa dig att ta ta träningen till en ny nivå för att du ska få de resultat du söker.

 Form TEAMBEATS ger dig all träning du behöver på 45 minuter. I små grupper om max 16 personer guidas du av våra professionella coacher genom ett högintensivt intervallpass med fokus på både styrka och kondition. Med ett intuitivt pulsmätningssystem, dj-mixad musik och en modern träningsmiljö med SKILLROW™, SKILLMILL™ och styrkeutrustning lyfts du mot de resultat du söker: Ökad syreupptagning, muskeltillväxt och maximal förbränning.


Vi vill att du ska lyckas

På TEAMBEATS guidas du av en personlig Coach. De har lång erfarenhet av att leda olika träningsformer och har en särskild TEAMBEATS-licens. Deras kompetens tillsammans med passens uppbyggnad säkerställer att du får individuell coaching och support på varje pass. De finns på plats 15 min före passet startar och 15 minuter efter för att coacha dig till de resultat du vill uppnå. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller atlet, din coach möter dig på din nivå. Du kan köpa TEAMBEATS i olika paket och du behöver inte vara medlem för att träna TEAMEBEATS, kontakta personalen så berättar vi mer.
Träna är tufft men vi hjälper dig på vägen.

 Hård träning kräver hög energi. Musiken är skapad med ett enda syfte: ge DIG maximal energi genom hela passet. Miljön i lokalen har vi skapat med syfte att ge DIG energi. Allt för att DU ska ge så mycket energi under passet som DU kan.
Ju mer DU ger desto mer kommer DU få tillbaka i form av RESULTAT.


Bra att veta om teambeats

Innan du går på dit första TEAMBEATS pass behöver du

 Skapa ett kostnadsfritt konto på Mywellness Cloud >>
Följ länken ovan för att göra det.
Efter det kan du börja samla MOVEs och mäta din träning på vår utrustning.

 Snart kommer du kunna köpa ett pulsband av oss med bluetooth-anslutning, då kan du mäta och spara all din träning. Du kan tävla i MOVEs mot dina vänner eller i delta i våra utmaningar. Pulsbandet kommer du kunna köpa efter årsskiftet via oss. Det finns även pulsband att låna.
Var på plats 15 minuter innan passet startar så hjälper din TEAMBEATS coach dig med pulssystemet.

 Du kan köpa TEAMBEATS klipp i receptionen och då kan du även boka din plats via vår app. Du som har PT timmer kan även välja att byta en PT timme till 5 TEAMBEATS klipp.

 Självklart kan du komma på drop in plats om det finns platser kvar.
Behöver du avboka din plats gör du det minst 12 timmar innan för att en annan deltager ska få chans att delta. Vid sen avbokning debiteras du ett klipp.

 Vi önskar dig varmt välkommen till FORM TEAMBEATS!