Personlig träning

Effektivare träning med en personlig tränare

Välkommen till form PT team!

Det bästa du kan göra när du börjar träna är att anlita en personlig tränare. Tiden du lägger på träning blir effektivare, du får resultat av din träning och det är lättare att din träning blir regelbunden. 

Med träningsprogram särskilt upplagda för dig kommer du tillsammans med din personliga tränare få ut bästa tänkbara resultat av din träning. Personlig träning är något som passar alla vare sig det handlar om att komma i gång med träning eller för att komma i ditt livs form. Oavsett om du vill forma muskler, förbättra golfsvingen eller nå personbästa vid kommande lopp kan våra personliga tränare hjälpa dig. Självklart kan vi även hjälpa dig med att rehabilitera skador eller förebygga problem. 

Alla våra personliga tränare är licensierade och specialiserade inom olika områden. Oavsett mål och förutsättningar kommer din PT ge dig det du behöver för att lyckas. Du börjar genom att boka en gratis PT-konsultation.


Hur du anlitar personlig tränare

Alla har vi olika behov och vi utgår efter dina. Du bokar en konsultation på 30 min med en PT i receptionen, det kostar inget. Din PT ställer frågor och tillsammans kommer ni fram till vad ditt mål är. Därefter lägger ni upp en plan på hur många gånger ni ska träffas fram till målet. Vissa träffar sin PT varje vecka, andra en gång i månaden. Sedan kommer det roliga - träningen.


JOHANNA

johanna.t@formvisborg.se

Är ditt mål att komma igång med träningen? Ta din träning till nästa nivå? Kanske toppa formen inför en tävling eller komma i ditt livs form? Med din vilja och min kunskap och engagemang ser vi till att du når ditt mål.

 • Mina huvudsakliga områden är:
  •    Styrketräning
  •    Kostrådgivning
  •    Periodisering och träningsplanering
  •    Rehab
  •    Fys/Försäsongsträning

MICKE

micke@formvisborg.se

Jag är en tidigare längdskidåkare med stor kärlek till konditionsidrott och ett helhetstänk kring hur träningen passar i livet.
Vi är byggda för att röra på oss som människor och det vi tränar ska ha ett syfte även utanför gymmet. Jag hjälper dig att nå dina mål och utveckla din trygghet inom styrketräning, konditionsträning och rörlighet. Styrketräning för hela kroppen, mental träning, rörlighet och konditionsträning, allt sker utifrån dina önskemål.

Ska du åka Vasaloppet, springa maraton eller något annat lopp? Kontakta mig så lägger vi upp en plan för ditt mål


KENNETH

kenneth@formvisborg.se

Jag har jobbat på Form Gotland i 11 år och har ett brinnande intresse för träning. Jag jobbar både med träning individuellt och i grupp.

Vill du bli stark, få bättre kondition, eller bygga muskler? Jag kan hjälpa dig med det du önskar. Tillsammans lägger vi upp en plan för att du ska nå dit du vill.  Min specialinriktning är skivstångsteknik, allt från axelpressar till tunga marklyft och knäböj.

Känner du dig obekväm i gymmet? Inga problem jag hjälper dig med teknik och träningsprogram.


Jag vill bli kontaktad gällande Form PT team

Varför personlig träning?

Träningen är anpassad efter dina behov och mål med en personlig plan.

Eftersom träningen är upplagd utifrån din nivå och dina förutsättningar får du en effektivare träning.

Med en personligt upplagd träning är det lättare att lyckas med att nå målen.