Behandling

I Forms behandlingsteam finns tre kliniker: naprapat, fysioterapeut/sjukgymnast och läkare. Alla som jobbar här är legitimerade. Vi tar emot patienter med de flesta besvär men har särskilt intresse och erfarenhet från idrottsskador och problem i samband med motion. Vi jobbar med allt ifrån vardagsmotionären till landslagsidrottare till den helt inaktiva. Du är välkommen till oss även om du inte är medlem i Form.

Gå till höger vid entrén för att komma till behandlingsteamet och vårt gemensamma väntrum.

Nedan kan du läsa om de olika klinikerna!

Anton Åkerblad

Akupunktur & Naprapatkliniken

Kombinationen av behandlingsteknikerna naprapati / akupunktur ger snabbt resultat som ofta håller längre. Behandlar alla besvär från skelett, muskler och leder samt ofta tillhörande mental ohälsa, t.ex. nedstämdhet, energilöshet, trötthet, sömnlöshet.

 

Vad är:

Naprapati?

Olika tekniker som återställer normala funktioner i kroppens alla rörliga delar. Har vi full funktion i dessa delar så har vi inte ont!

Akupunktur?

Med nålar på olika punkter på kroppen skapas balans i kroppens styrsystem (nervsystem). Har vi balans i kroppens styrsystem minskar risken för kroppslig och mental ohälsa.

För att boka per telefon, ring 0498-28 43 00
För att boka på nätet, gå in på www.ankliniken.se

Erik Lindberg

Rygg och Sportskadekliniken Visby AB

 • Legitimerad Sjukgymnast/fysioterapeut
 • Vidarutbildad i OMT (Ortopedisk manuell terapi) och Idrottsmedicin
 • Utbildad inom akupunktur och manipulationstekniker
 • Sjukgymnast för Svenska Skidskyttelandslaget
 • Erbjuder nu även behandling med stötvåg

Jag har lång erfarenhet som sjukgymnast och vänder mig till alla – från elitidrottaren till den inaktive i alla åldrar. Sedan 2007 har jag varit sjukgymnast för det svenska skidskyttelandslaget. Jag undersöker och ger behandling utifrån dina förutsättningar och tillsammans sätter vi mål där du står i fokus.

Kliniken ligger i anslutning till Form Visborg som är Gotlands största och modernaste träningsanläggning där jag som terapeut har fritt att hjälpa och instruera dig i träning. Det kan vara förebyggande- eller rehabiliterande träning eller träning i syfte att optimera din funktion. Vill du träna hemma eller på annat gym så anpassar jag så klart övningarna efter dina förutsättningar.

Telefon: 0498-21 30 90

Webbsida: www.ryggochsportskadekliniken.se

Privatläkarna Visby

Hos Privatläkarna Visby arbetar specialistläkare inom internmedicin. Vi är särskilt kunniga inom diabetes, sjukdomar i sköldkörtel, högt blodtryck, övervikt och testosteronbrist men också sjukdomar och skador i muskler och leder. Vår läkare är även vidareutbildad inom idrottsmedicin och är läkare åt flera ungdomslandslag i fotboll.

Hos Privatläkarna Visby tar vi emot patienter såväl med sjukvårdsförsäkring som privat. Vår styrka är att vi är lättillgängliga och har god kontinuitet. Du får ett personligt bemötande och vi är angelägna om att du ska bli nöjd. Vi har samarbete med flera försäkringsbolag. Vi utför hälsoundersökningar och kan utfärda de flesta läkarintyg. Vi erbjuder hälsoundersökningar till företag, anpassade efter företagets egna önskemål.
Hos oss kan du få:

 • Privat läkarvård
 • Företagshälsovård
 • Hälsoundersökningar
 • Använda sjukvårdsförsäkring
 • Rehabilitering
 • Intyg

Telefon: 0498-290 790

Webbsida: www.privatlakarnavisby.se

Facebook

 

Sociala medier

 

På Facebook & Instagram lägger vi upp det senaste som händer hos oss. Följ gärna.

Facebook: Klicka här

Instagram: Klicka här

Nyhetsbrev

 

Håll dig uppdaterad - prenumerera på våra epostutskick!
Vi kan kontakta dig

 
Ditt telefonnummer