Vanliga frågor

Få snabbt svar på din fråga

Här har vi listat några av de vanligaste frågorna vi får så att du snabbt ska kunna få svar på din fråga. 

Vi på Form månar om att alla våra kunder ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom ett kostnadsfritt möte går du tillsammans med en medlemsrådgivare igenom din träningsbakgrund och personliga målsättningar för att få det upplägg som passar just dig bäst. Kontakta receptionen för att boka din personliga hälsoplan för att ta det första steget mot ett hälsosammare liv!

Bokning sker enkelt via Form Gotlands hemsida eller via vår app (sök på Form Gotland i App Store eller Google Play). För att logga in använder man sin e-postadress man angett(användarnamn). Lösenordet är dina 6 första siffror i personnumret.

Kontakta receptionen så hjälper vi dig att hitta en tid som passar.

På Form Visborg & Form City från man träna i gymmet från 12 års ålder tillsammans med målsman/vuxen. Då får man även gå på gruppträning då instruktören är den vuxna. Från årskurs 9  får man träna på egen hand med målsmans godkännande. Målsman ansvarar över att Form Gotlands regler följs fram till 18 års ålder. Vid 18 år får man nyttja vårt obemannade gym på Skarphäll, Form 24.

Du är varmt välkommen att provträna på Form Visborg & Form City under våra bemannade öppettider mot en avgift om 150:-. Mot uppvisande av kvitto, inom en vecka, drar vi sedan av summan från det kort du önskar teckna.

Om du inte har möjlighet att träna kvar på Form och har bindningstid kvar på ditt träningskort så kan du överlåta det till någon annan. Du betalar endast en överlåtelseavgift om 500:-.

Om du tappar bort ditt träningskort kan du köpa ett nytt i receptionen till en kostnad av 100:-. Eller varför inte ett smidigt träningsarmband för 200:-

Ditt tränings abonnemang via autogiro löper på efter bindningstidens slut, så du slipper avbrott i din träning.

Säg till i receptionen så skriver vi ut en kvittens på erlagda betalningar.

I medlemsavgiften ingår två tillfällen tillsammans med en personlig tränare. Vid det första tillfället görs en konsultation samt en funktionsanalys för att den personliga tränaren ska kunna ge dig ett skräddarsytt träningsprogram efter dina behov och målsättningar. Är man under 18 år följer målsman med vid vägningstillfället. Vid det andra tillfället går ni tillsammans igenom programmet ute i gymmet.

På Visborg finns en minibio för barnen som ligger i anslutning till gymmet vilket gör det lätt att hålla uppsikt medan du tränar. Barn får inte vistas i gymmet. På Form City är barnen välkomna att sitta i loungen.

För att logga in använder man sin e-postadress som du angett som användarnamn. Lösenordet är dina 6 första siffror i personnumret.

Vi fryser endast mot sjukintyg, vid graviditet (t.o.m. 3 månader efter beräknat förlossningsdatum), längre utlandsvistelse (minst 3 mån) eller militärtjänstgöring. Intyg eller resehandling måste uppvisas personligen i receptionen.

Uppsägning av avtal sker personligen i någon av Form Gotlands receptioner. Uppsägningstiden är 45 dagar eller minsta bindningstid.