Min resa på Form Gotland

Min resa med itrim började i mitten av september 2013, det var dags för mig att börja ta hand om mig. Jag vill leva! Det började egentligen sensommaren 2013, jag var på fest och vid middagsbordet pratade vi om val i livet, vikt och itrim.

Detta fick dock smälta in ett tag och gro, sedan kontaktade jag itrim på Form Gotland för att få mer information. För mig var valet enkelt, jag skulle signa mig på två år. Jag känner mig själv bäst och vet med mig att jag är en vanemänniska och nu skulle jag bryta mina vanor. Redan efter en vecka kände jag mig mycket piggare, kvällarna då jag annars somnade i soffan var borta. Till en början fick jag bestämma vilka dagar jag skulle gå till gymmet, hade tillsammans med min coach satt tre dagar i veckan. Detta fullföljde jag samtidigt som jag såg till att få ihop min vardagsmotion. En månad gick och vågen visade minus 10.2 kg.

Vilken sporre! Från att aldrig ha tränat till att känna en längtan till gymmet, promenaderna och gruppen på mina itrimmöten. Mötena har verkligen varit till stor hjälp, där fick jag chans att reflektera över mina val och lyssna till hur de andra tänkte. Dom blev som min ”andra” familj.

Absolut har det inte alltid varit lätt, det har till och med varit väldigt tut, vid en middag gick jag ut i köket och grät, jag klarade inte av att sitta och se på medan de andra åt och drack. Varje kilo som jag har gått ner har jag kämpat mig bort och det har varit värt att fortsätta kämpa.

Jag har under dessa två år hela tiden arbetat mot delmål, för att lättare se skillnader och utveckling. Mitt första delmål var att springa 5 km på blodomloppet i augusti 2014, det målet klarade jag redan under sommaren då jag sprang ladingsrännet med jobbet.

VILKEN LYCKA! För mig har löpningen blivit ett kvitto på att kroppen och sinnet mår bra, så tjejmilen 2016 är redan bokad!

Träningen är nu en del av min vardag, och kosten likaså. Jag har inte ”gofika” alla dagar i veckan och lördagsgodis gör idag skäl för sitt namn. Min man och jag lagar mat ur itrims kokböcker och tränar tillsammans både på Form Gotland och i löparspåret.

Jag lever livet!! Sanna Söderlund <3

sanna

-34 kg

itrim

Facebook

 

Sociala medier

 

På Facebook & Instagram lägger vi upp det senaste som händer hos oss. Följ gärna.

Facebook: Klicka här

Instagram: Klicka här

Vi kan kontakta dig

 


  Ditt telefonnummer

  Bli medlem

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
  Mer information

  Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

  Stäng