Jobba hos oss

Säljande Hälsocoach

Form Gotland utökar Itrim-teamet.

Kunskap, engagemang och en hållbar livsstil? Är det något du brinner för och har förmåga att förmedla så att det sprakar om det?

Som hälsocoach är du Itrims närmaste kontakt med medlemmen. Från första hälsoanalysen där du tillsammans med medlemmen sätter mål och strategier, till uppföljande individuella samtal och workshops. Vår uppgift är att skapa långa och betydelsefulla relationer med våra medlemmar och stötta dem i sin resa mot en hållbar hälsa. Du behöver ha den där unika förmågan att verkligen coacha med både hjärta och fast hand, sprida glädje till din omgivning. Förtroendeingivande är ett ord som beskriver dig.

Att arbeta på ett Itrim-center innebär många delade ansvarsområden och kräver både samarbets- och prioriteringsförmåga och en stor portion prestigelöshet. Ingen dag är den andra riktigt lik och du måste vara flexibel och gilla att ta tag i det som behövs för dagen. Tycker du om fart och fläkt, kan vi lova leverans.

Som person är du utåtriktad, positiv och drivs av att skapa positiva kundupplevelser och ge god service. Du gillar att ha ordning runt omkring dig, tar gärna egna initiativ och fungerar smidigt i ett litet team. Du står stadigt, även om tempot är högt.

Vi söker dig som har kunskaper inom friskvård, hälsa, coaching och försäljning. Antingen från utbildning eller genom arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet inom området och Itrimkännedom är en merit. För att trivas hos oss ser vi att du är serviceinriktad och kundfokuserad, samt har god planeringsförmåga och självständigt kan lägga upp ditt arbete. Att tala inför grupp sporrar dig och du känner dig trygg med att leda och coacha grupper. Du är en lyhörd samtalspartner i enskilda samtalssituationer med en förmåga att kunna hitta rätt nivå för din coaching utifrån varje enskild individ.

Itrim-coachens jobb omfattar huvudsakligen att:

  • Leda workshops och hålla inspirationsföreläsningar inom mat, träning, motivation
  • Genomföra individuella samtal i form av hälsoanalyser, hälsouppföljningar och coachsamtal
  • Informera om och sälja in Itrims koncept för potentiella kunder, både på daglig basis i centermiljön, samt vid planerade marknadsaktiviteter utanför centret

Form Gotlands Itrim ligger på anläggningen på Visborg. Anläggningen har funnits i många år och Itrim startade 2012. Dina blivande kollegor är ett glatt och hängivet gäng som jobbar sammansvetsat med något de verkligen brinner för.

Tillsvidaretjänst ca 50 % med sex månaders provanställning. Månadslön. Tillträde sep 2016. Arbetstiden är förlagd till både dag- och kvällstid samt vissa helger.
Vi gör intervjuer löpande.

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till: joanna@formvisborg.se

Facebook

 

Sociala medier

 

På Facebook & Instagram lägger vi upp det senaste som händer hos oss. Följ gärna.

Facebook: Klicka här

Instagram: Klicka här

Nyhetsbrev

 

Håll dig uppdaterad - prenumerera på våra epostutskick!
Vi kan kontakta dig

 
Ditt telefonnummer